Site Help Ask your questions here about how to use the site.

CO Crash?

Old March 19th, 2019, 06:47 PM
  #1  
Old School Olds
Thread Starter
 
tru-blue 442's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Marble Falls TX
Posts: 7,682
CO Crash?

No new threads when searching new posts and when you go to a post they seem to
be refreshing over and over? I beat that by reloading the post at the top but I have never
had any problems like this with the forum, strange...
tru-blue 442 is online now  
Old March 19th, 2019, 06:54 PM
  #2  
Moderator
 
oldcutlass's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poteau, Ok
Posts: 31,687
There does seem to be a problem. Moved thread to site help.
oldcutlass is offline  
Old March 19th, 2019, 07:55 PM
  #3  
Old School Olds
Thread Starter
 
tru-blue 442's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Marble Falls TX
Posts: 7,682
New posts seems to be working again but if you go to today's posts, nada. Also when I go to my profile posts
it won't show any from today. I had to use the search to come back to this thread, weird.
tru-blue 442 is online now  
Old March 20th, 2019, 04:55 AM
  #4  
Old School Olds
Thread Starter
 
tru-blue 442's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Marble Falls TX
Posts: 7,682
Everything seems to be back to normal this morning. No one else had any problems with the site yesterday?
tru-blue 442 is online now  
Old March 20th, 2019, 05:08 AM
  #5  
Registered User
 
ELY442's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 1,173
I couldnt log in after midnight. "It said server error 101. Try again later". I finally logged in later on.
ELY442 is online now  
Old March 20th, 2019, 09:28 AM
  #6  
Moderator
 
oldcutlass's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poteau, Ok
Posts: 31,687
They must have been updating or something. Seems good to go now.
oldcutlass is offline  
Old March 20th, 2019, 09:53 AM
  #7  
Moderator
 
Olds64's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Edmond, OK
Posts: 10,705
I never had problems today or yesterday. Hmmm...
Olds64 is offline  
Old March 20th, 2019, 10:19 AM
  #8  
Registered User
 
OLDSter Ralph's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: St. Paul Minnesota
Posts: 1,054
I had some slowness yesterday and there was a connection problem after 11 PM CDT last night. Things seem to be ok today. Life is good !
OLDSter Ralph is offline  
Old March 20th, 2019, 03:01 PM
  #9  
Running On Empty
 
Vintage Chief's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: Crystal Coast, NC
Posts: 839
I had an issue w/ repeated loading of the same page every 2-3 seconds last night & inability to retrieve certain pages. It could have been a plethora of IT issue scenarios on the back-end of CO, front-end of CO, a failing on-line backup at CO, and even a network issue - countless possibilities. I'm actually very pleased this site operates as fast and as well as it does for a free forum.
Vintage Chief is online now  
Old March 20th, 2019, 07:51 PM
  #10  
Olds Fever
 
CRUZN 66's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: New York (Upstate)
Posts: 3,116
No problems here yesterday or today... But I am not surprised if some people had issues, even FB had issues the other day...
CRUZN 66 is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Highwayman
General Discussion
15
March 10th, 2012 08:12 PM
croozer
General Discussion
7
November 25th, 2010 09:38 AM
Railguy
The Clubhouse
0
October 18th, 2010 07:26 PM
Olds71suprema
Cutlass
48
January 20th, 2009 09:48 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: CO Crash?


Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.