Windshield Wiper Problem - ClassicOldsmobile.com

Go Back  ClassicOldsmobile.com > Repair & Restoration > Electrical
Windshield Wiper Problem >

Windshield Wiper Problem

Windshield Wiper Problem

Old January 2nd, 2019, 01:45 PM
  #1  
Registered User
Thread Starter
 
66luvr's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ironton Ohio 45638
Posts: 702
Windshield Wiper Problem

Not working.
They have worked well but quit about half way home, went to a cruise-in about 2 months back, got caught in the rain, wipers worked fine then quit in the park position. Now when I turn the key on, turn the wipers on, all I get is a click at the motor, no movement.
Bad motor? I feel sure the motor is original, we have owned it for almost 25 years and have not replaced it.
Thanks, Mike
66luvr is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
47 Convertible
Vintage Oldsmobiles
16
July 1st, 2017 12:24 PM
1965W29
General Discussion
1
July 8th, 2014 01:15 AM
etodich
Electrical
2
February 10th, 2014 08:25 PM
Oldskeeper
General Discussion
0
September 15th, 2008 07:59 PM
BaileyJD1
General Discussion
5
May 10th, 2008 04:33 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Windshield Wiper Problem


Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.